BejelentésW.Páncsics Diana stylist,szakiró
Csinosan kortól és kilóktól függetlenül

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Szép,harmónikus,boldog,elégedett...

Kedves Látogató! Örömmel köszöntelek honlapomon! Minden nőben ott a szépség! Ebből kiindulva és nemzetközi tapasztalataimat összegezve döntöttem úgy,hogy segítek Neked még csinosabbá válni! Stílus,étkezési és sportolási tanácsokat adok,valamint Ritához, természetgyógyász barátnőmhöz is fordulhattok,hogy mindíg jó formában és lelkileg kiegyensúlyozottan éljetek!Új szolgáltatás a profi smink,amit Csilla barátnőm szakavatott kezei varázsolnak arcodra,akár oktatással!Nappali illetve alkalmi sminkek,egyéniségedhez illeszkedve! Fekete Kati szakavatott kezei közt is csodás sminkek készülnek! Hamarosan további szolgáltatásokkal is várunk!Például intim torna oktatáson is részt vehettek Zsuzsi barátnőm útmutatásai alapján!/Részletek kapcsolódó menüpontban/! Nincs csiribiri,hókuszpókusz!Jó ötletek,nevetés,nagyobb önbizalom garantált! Szeretném megköszönni a sok kérdést,kedvességet és elismerést,amivel a munkámat illettétek!Továbbra is igyekezni fogok! "A hibátlan szépségű nőket hagyjuk meg a fantáziátlan férfiaknak!"/M.Proust/ További,egyénre szabott tanácsokért keress bátran! Szeretettel diana.wukovics@freemail.hu

Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Anna [ 2012-08-07 21:26 ]

Szia!

Elindult a szexistennő képző, azoknak a lányoknak és nőknek, akik szeretnék előcsalogatni a bennük rejtőző kéjsóvár szexistennőt!
Ajánlom figyelmetekbe: http://istennokepzo.blogspot.com
Minden nap új cikkekkel!

Annawirii [ 2010-08-13 12:06 ]

Szia Diana!
Tudnád ajánlani az oldalam?

www.i-crazy.5mp.eu!

Nézzétek meg mert tényleg szupcsii!!!!Diana [ 2010-03-15 08:43 ]

Kedves Sarah!

A fáradékonyság mögött például stressz vagy vitaminhiány állhat!Sok hasznos praktikát,segítséget kaphatsz,ha ellátogatsz a www.ritavital.hu oldalra és felveszed a kapcsolatot Benke Ritával!
Szeretettel

DianaKovács Sarah [ 2010-03-10 21:12 ]

Jónapot Diána!

Én 30 éves vagyok és szokatlanul fáradékony.Ön mit javasolna,mit tegyek?

Előre is köszönöm válaszát

SarahDeAxojeAGugAHcYkNZ [ 2008-10-24 19:41 ]

Mldcnk qnwuvpmcgtiz, [url=http://dhetnyizzway.com/]dhetnyizzway[/url], [link=http://eumgvwugefix.com/]eumgvwugefix[/link], http://mjynuqdazfgd.com/
Üzenőfal


Név:

Üzenet:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!